Κύριος εσωτερικοί χώροιΈνα εξοχικό σπίτι της Κορνουάλης μεταμορφώθηκε σε τέλειο τοπικό στυλ από έναν σχεδιαστή φημισμένο για εξωτική πολυτέλεια

Ένα εξοχικό σπίτι της Κορνουάλης μεταμορφώθηκε σε τέλειο τοπικό στυλ από έναν σχεδιαστή φημισμένο για εξωτική πολυτέλεια

Το εξοχικό σπίτι της Κορνουάλης όπως ξαναγεμίστηκε από τον Alidad. Πίστωση: Alidad
  • Χώροι διαβίωσης

Μια ματιά σε αυτό το ξενώνα σε ένα κτήμα της West Country αποδεικνύει την ευελιξία του εσωτερικού σχεδιαστή του.

Η Alidad, ο διακοσμητής με έδρα το Mayfair και ένας εξειδικευμένος στην ισλαμική τέχνη και υφάσματα της Sotheby's, είναι γνωστός για μια αισθητική που αγκαλιάζει εξωτικές μορφές, ζεστά χρώματα και πλούσια τελειώματα. Αφού διακοσμούσε ένα αρχοντικό στο Λονδίνο για ορισμένους μακροχρόνιους πελάτες, ο Alidad κλήθηκε να στρέψει την προσοχή του στο νεοαποκτηθέν κτήμα τους στην ακτή της Κορνουάλης.

Καθώς το κύριο σπίτι απογυμνώθηκε στα γυμνά κόκαλα του, ξαναγεμίστηκε, ανακατασκευάστηκε και ανακατασκευάστηκε, η οικογένεια κατέλαβε ένα πετρόκτιστο εξοχικό σπίτι και παρακείμενο αχυρώνα. Μόλις ολοκληρωθεί ολόκληρο το έργο, το τελευταίο έγινε καταλύματα φιλοξενίας.

«Συχνά υποτίθεται ότι έχω μόνο δωμάτια που είναι στρωμένα με πλούσια υφάσματα και πλούσια σε χρώμα, αλλά πολλά εξαρτώνται από το περιβάλλον», εξηγεί ο Alidad.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Μία θέση που μοιράστηκε η Alidad Ltd. (@alidad_ltd) στις 21 Απριλίου 2019 στις 8:17 π.μ. PDT

Ωστόσο, ο ίδιος ο άνθρωπος εξηγεί ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να αποτελεί περαιτέρω την αλήθεια και ότι κάθε δωμάτιο αντιμετωπίζεται σύμφωνα με τα δικά του πλεονεκτήματα και δυνατότητες.

«Η πρώτη μου σκέψη είναι πάντα να ακούω την ιστορία του σπιτιού και να δουλεύω από εκεί», λέει.

«Πρόκειται για μια ενστικτώδη αντίδραση: αν είναι προφανές ότι ο χώρος θα πρέπει να είναι άνετος και σαν εξοχικό, τότε το σεβαστώ. Ευτυχώς, στην περίπτωση αυτή, οι πελάτες αισθάνονταν με τον ίδιο τρόπο ».

Η σύντομη ήταν να χρησιμοποιήσουμε χρώματα εμπνευσμένα από την κοντινή ακτή. Το ύφασμα Edelweiss της Chelsea Textile χρησιμοποιήθηκε στους τοίχους. Εργάζοντας με μια παλέτα από σβησμένα μπλουζ, γκρι και κρέμες, συνδυάζει διαφορετικά σχέδια σε αρμονικές αποχρώσεις και προσθέτει σημάνσεις κίτρινου στα μαξιλάρια. «Είναι αυτές οι λεπτές πινελιές που δίνουν στο δωμάτιο περισσότερη ενέργεια», εξηγεί.

Για να δημιουργηθεί ένα αίσθημα χώρου, στο πίσω τοίχωμα τοποθετήθηκε μια βιβλιοθήκη με πλήρες ύψος, τραβώντας τα βλέφαρα προς τα επάνω, ενώ οι βαθιές καναπέδες και ένας γενναιόδωρος υποπόδιος με γυαλί από το www.pierrefrey.com κατέληξαν σε μια φιλόξενη αίσθηση.

www.studioalidad.com


Κατηγορία:
Ένα υπέροχο σπίτι στο Chilterns το οποίο είχε μόλις πέντε ιδιοκτήτες σε 220 χρόνια, τώρα ψάχνει για τον αριθμό έξι
Επετειακές εκδηλώσεις 2020: Οι ημερομηνίες που θα καθοριστούν για τους επόμενους 12 μήνες