Κύριος εσωτερικοί χώροιΑπό το γραφείο του λογιστή στην οικογενειακή κουζίνα: ένας κοινωνικός χώρος με ζεστασιά και μεγαλοπρέπεια

Από το γραφείο του λογιστή στην οικογενειακή κουζίνα: ένας κοινωνικός χώρος με ζεστασιά και μεγαλοπρέπεια

Πίστωση: Turner Pocock
  • Κουζίνες

Ο Bunny Turner έχει μετατρέψει ένα γραφείο του πρώην λογιστή σε μια οικογενειακή κουζίνα, αφαιρώντας ψευδοροφές, παραγγέλλοντας ένα τραπέζι και συνδυάζοντας την κλασική ομορφιά με την ανθεκτικότητα.

Όταν ανακαίνισε ένα διαμέρισμα σε ένα αρχοντικό του Kensington, ο Bunny Turner του Turner Pocock ανέλαβε την πρόκληση να μετατρέψει ένα γραφείο του πρώην λογιστή σε μια κουζίνα. «Τα ανώτατα όρια είχαν χαμηλώσει για να εξυπηρετήσουν τις υπηρεσίες, παρεμβαίνοντας με το ύψος των παραθύρων με έναν τρομακτικό τρόπο» λέει ο Bunny.

«Οι μπλε-γκρι κουρτίνες από λινό έχουν μια ρουστίκ αίσθηση που αντισταθμίζει το μεγαλείο του χώρου»

«Στόχος ήταν να γιορτάσουμε τα χαρακτηριστικά της περιόδου του δωματίου». Αφαιρώντας τις ψευδοροφές, αποκαταστάθηκε το πλήρες ύψος των παραθύρων και ο κόλπος χρησιμοποιήθηκε για ένα ωοειδές τραπέζι από τον Julian Chichester, το οποίο ήταν κατασκευασμένο για να ταιριάζει στο χώρο.

«Τα ντουλάπια τελειώνουν με λειαντικές λαβές από ορείχαλκο για να προσθέσουν μια ζεστασιά»

Το κλασικό ντουλάπι είναι σύμφωνο με την ηλικία του ακινήτου και το μεγάλο νησί σχεδιάστηκε ως ο κύριος χώρος προετοιμασίας. Τα ντουλάπια είναι ζωγραφισμένα στο Slate III από τη Βιβλιοθήκη Paint & Paper και τελειώνουν με λαξευμένες λαβές από ορείχαλκο για να προσθέσετε μια ζεστασιά.

«Οι πάγκοι και τα splashbacks Quartz συνδυάζουν την κλασσική ομορφιά του μαρμάρου με το μηδενικό πορώδες και την αντοχή ενός σύγχρονου μηχανικού υλικού». Το βλέμμα αντανακλάται από ένα πέτρινο δάπεδο Bourgos, γεμάτο με σύνορα που περιβάλλει το νησί.

«Το στιλ σπίτι του Turner Pocock είναι άνθρωποι. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν με τον πελάτη, οτιδήποτε άλλο είναι δευτερεύον σε εμάς.

Τα μεγάλα λαμπάκια κρεμαστών κοστουμιών ταιριάζουν στην εντυπωσιακή κλίμακα του δωματίου (το φινίρισμα από αντίκες-ορείχαλκο αντανακλά άλλες μεταλλικές λεπτομέρειες στο σχέδιο). Οι καρέκλες μπαρ της Opera από την Soane είναι επικαλυμμένες με μπλε μελανιού και μπλε γκρι κουρτίνες από Mark Alexander που έχουν μια ρουστίκ αίσθηση που αντισταθμίζει το μεγαλείο του χώρου.

Ο Turner Pocock βλέπει το ρόλο του ως διευκολυντή του τρόπου ζωής των πελατών με έναν απλό στόχο: να τους βοηθήσει να ζουν καλύτερα στα σπίτια τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bunny Turner και το στούντιο εσωτερικού σχεδιασμού Turner Pocock, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.turnerpocock.co.uk


Κατηγορία:
Στο επίκεντρο: Ο τετράγωνο του Ροντέν παίρνει έναν από τους θησαυρούς των μαρμάρων του Elgin
Regency House, Hemyock: Ένας κήπος Devonshire με μεγάλη ατμόσφαιρα και προσωπικότητα