Κύριος εσωτερικοί χώροιΠώς να μετατρέψετε μια σκοτεινή βικτοριανή κουζίνα σε ένα γοητευτικό κοινωνικό χώρο με παραθυρόφυλλα

Πώς να μετατρέψετε μια σκοτεινή βικτοριανή κουζίνα σε ένα γοητευτικό κοινωνικό χώρο με παραθυρόφυλλα

Πίστωση: Τζέικ Φιτζγιόνε
  • Κουζίνες

Το έργο επανασχεδιασμού Charlotte Crosland μετατράπηκε σε μια ολόκληρη ανακαίνιση όταν ήρθε σε αυτό το βικτοριανό σπίτι στο Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένης αυτής της εκπληκτικής κουζίνας, που φωτίζεται από την προσθήκη παραθυρικών παραθύρων και εκπληκτικής επίπλωσης.

Αυτό που ξεκίνησε ως μια σύντομη αναφορά στο Charlotte Crosland για επανασχεδιασμό του κύριου υπνοδωματίου ενός βικτοριανού σπιτιού μετατράπηκε σε ανακαίνιση του κτιρίου ολόκληρου του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένης αυτής της κουζίνας. Στην αρχική ενσάρκωση, το δωμάτιο ήταν σκοτεινό και αποσυνδεδεμένο από τον κήπο που αγνοεί. «Ήξερα αμέσως ότι έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε ανοίγοντας και τα δύο υψόμετρα με περισσότερα παράθυρα και πόρτες», λέει.

«Η απόκτηση του πείρου μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ αρθρωτή,

Τα κουφώματα και τα παράθυρα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των έργων του σχεδιαστή. «Νιώθω πολύ έντονα ότι, αν μπορείτε να σχεδιάσετε παραθυρές πόρτες και παράθυρα, τότε θα έχετε ακριβώς αυτό που θέλετε», εξηγεί ο Charlotte. «Η απόκτηση του στύλου μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ αρθρωτή, μάλλον σφυγμένη εμφάνιση».

Έχοντας σχεδιάσει τη δική της σχεδίαση με χαρακτηριστικές, ευρύχωρες γυάλινες ράβδους, η δική της ομάδα συνεργάτων έθεσε σε λειτουργία. Έξι παράθυρα μήκους τριών τετάρτων κάθονται δίπλα-δίπλα κατά μήκος ενός τοίχου και δύο σετ πόρτων στέκονται κατά μήκος του άλλου. Κατά τη διάρκεια θερμότερων ημερών, μπορούν να ρίξουν ανοιχτά για να συνδέσετε την κουζίνα με τον κήπο. Πάνω, ένας φεγγίτης από γυαλί αντικαταστάθηκε με μια καθαρή έκδοση.

'Είναι πολύ πιο ανοιχτό, φωτεινότερο διάστημα τώρα'

Η Charlotte επέλεξε τυφλοπόντικες περσίδες, οι οποίες έχουν τελειώσει με κόκκινη άκρη βατόμουρου. «Είναι πολύ πιο ανοιχτό, φωτεινότερο διάστημα τώρα». Αντί για την αντικατάσταση της κουζίνας, το υπάρχον ντουλάπι απογυμνώθηκε και ξαναγεμίστηκε στο Pigeon από την Farrow & Ball και εξοπλισμένο με νέα κουμπιά και συρτάρια συρταριού.

Το χρώμα εισήχθη με ένα σύνολο καρέκλες από το Birgit Israel, το οποίο η Charlotte είναι επικαλυμμένη με κόκκινο δέρμα. Ο πίνακας είναι το Reception από την B & B Italia. Πάνω από αυτό κρεμάει το Μενταγιόν της Apple, με το τριχωτό εσωτερικό του χαλκού, από τους Holloways του Ludlow.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Charlotte Crosland, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.charlottecrosland.com. Για τα κουφώματα, επικοινωνήστε με το Crosland Bespoke Joinery με την επίσκεψη www.croslandbespoke.com.


Κατηγορία:
Ποιος θα κερδίσει τις δοκιμές του Badminton Horse 2018;
Το απογευματινό τσάι Christian Dior στο The Franklin: «Ο ίδιος ο κύριος Dior θα είχε εγκρίνει σίγουρα»